Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Ma este kiderül, hogy melyik korábban kiesett sztárpár költözhet vissza a Nyerő Páros villájába

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy kiderüljön, melyik páros költözhet vissza a Nyerő Páros villájába, és újra esélyt szerezhet magának a főnyereményre.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Nyerő Páros ötödik évada tele van csavarral, a nézők biztosan nem unatkozhatnak, és közben teljesen más helyzetekben láthatják a sztárokat. A Nyerő Páros egyik különlegessége, hogy a hírességek eddig nem látott oldalát is megismerhetjük.

Minden évadban hallhattunk drámai vallomásokat, nagy veszekedéseket, és komoly fordulatokat tapasztalhattunk. Az ötödik szezon is bővelkedik ebben, legutóbb például Gusztiék gondoskodtak erről. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Szinte senki nem számított arra, hogy Kulcsár Edinára és Csutira fognak szavazni, meglepték a nézőket, és természetesen a játékban lévőket is. Rebeka hirtelen azt sem tudta, hogy mit mondjon, egyszerre lehetett csalódott és dühös.

Konyhafőnök VIP: Szandi pánikba esett, Görög Zita sem tudta megnyugtatni

Időközben ők is visszatérhettek, hiszen a korábban kiesett versenyzők lehetőséget kaptak arra, hogy megküzdjenek egymással, és eldöntsék, ki az az egy pár, aki a villában folytathatja.

Lapozó: 1 2

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

56-an meghaltak, 67-en pedig eltűntek a Brazíliát sújtó ítéletidőben

Brazília déli államában, Rio Grande do Sulban a heves esőzések okozta áradások következtében 56 ember életét vesztette, további 67 személyt pedig eltűntként tartanak nyilván.