Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

Elfelejtett gyertya okozhatta a halálos háztüzet Gyálon

A tűzoltók egy 80 éves asszony holttestére bukkantak a házban.

...svg content...Fotó: Unsplash/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Belföld

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, kigyulladt egy családi ház Gyálon, a Kölcsey Ferenc utcában hajnalban. A katasztrófavédelem közleménye szerint a tűzoltók kiérkezésekor a száz négyzetméteres családi ház teljes terjedelemben égett. 

A lángokat húsz tűzoltó nyolc járművel fékezte meg. Az oltáskor a lakás fürdőszobájában egy holttestet találtak.  Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

A Tények beszámolója szerint a tüzet egy égve felejtett gyertya okozhatta. A tűzben egy 80 éves asszony vesztette életét, aki valószínűleg megpróbálta eloltani a lángokat, ám egyedül nem tudta megfékezni a tüzet.

A szomszédok fél 3-kor ébredtek fel a gerendák ropogásának hangjára. Megpróbálták eloltani a tüzet, ám amikor elment az áram, leálltak a szivattyúk, így nem tehettek sokat.

A Mohácshoz közeli Báron egy présház gyulladt ki valószínűleg egy kályhából kihulló parázs miatt. Az épületben sok volt a hulladék, így a lángok könnyen tudtak terjedni. Az ott élő férfit a mentők súlyos égési sérülésekkel kórházba szállították. 

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.