Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,64 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,038 $

Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő kiakadt az egyik sztár étele miatt, de vajon ki az?

Rácz Jenő igazán nem válogatott a szavak között, borzasztónak minősítette az ételt, ami miatt az egyik sztár nagyon nagy bajba kerülhet.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan útjára indítják a már korábban leforgatott Konyhafőnök VIP névre keresztelt főzőműsort. Az RTL Klub nem aprózta el a dolgot, ezúttal is nagy sztárokat győzött meg arról, hogy a versenyben szerepeljenek.

Sokan szeretnének elindulni ezen a versenyen, és nemcsak a nagy fődíj miatt. Hatalmas lehetőséget jelent a chefektől tanulni, így többek között Rácz Jenőtől is, akinek saját étterme van Budapesten, és az egyik legfelkapottabb hely. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Jenő nagy utat járt be, míg eljutott erre a szintre, és nyilván ő is sokat köszönhet a Konyhafőnök VIP-nak, valamint a Konyhafőnöknek. Sokkal inkább amiatt is, mert a Konyhafőnökben ismerte meg a feleségét, akivel nagyon boldogok.

Sokkoló fordulat, Nádai Anikóék visszatértek a Nyerő Párosba, újabb balhé Gusztiék körül

A nézők izgatottan figyelték az eseményeket a Konyhafőnök legutóbbi szériájában, és már akkor sejthették, hogy ezt követően a Konyhafőnök VIP következik a sorban. Így is lett, többek között Schobert Norbi is a mezőny tagjaként szerepelt.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.