Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,25 Ft
Euró
389,00 Ft
Font
453,02 Ft
Bitcoin
64,178 $

Majka versenyzője mély vallomást tett, sok fiatal tanulhatna ebből

Hadas Alfréd egy végtelenül szimpatikus és vidám karakter, aki a Sztárban Sztár leszek! Mestereinek egy kedvence.

Fotó: Instagram/Hadas Alfréd
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Alfréd karrierje valószínűleg hatalmas ívet fog venni a műsort követően, bárhol is végezzen. A fiatal lányok imádják, rengetegen követik, már most közel 61 000 követője van az Instgramon. Minden adott ahhoz, hogy a hazai rapvilág egyik nagy sztárja legyen.

A fiatal rapper eddig nagyon nagyokat alakított, és noha időről időre kritikát kap amiatt, hogy rendre rapet ad elő, abszolúte ott van a helye a legjobbak között. Azzal, hogy már Balogh Krisztofer, a legnagyobb esélyes sincs versenyben, még inkább nőhettek az esélyei. Soron kívül Magyar Péter pert helyezett kilátásba a kiszivárgott mentőszolgálati jegyzőkönyv miatt

Alfréd nemrég mélyebb gondolatokat fogalmazott meg, noha már aludnia kellett volna, de úgy érezte, hogy ezt fontos megosztania. Ez főként azoknak a fiataloknak szól, akik túl sokat buliznak, és közben nem tesznek eleget álmaik megvalósításának érdekében.

„Van egy dolog, amire rájöttem az elmúlt hetekben… Ez a rohadt nagy hajtás megtanított arra, hogy az idő, amit bulizással töltesz, az az idő, amit elveszel az álmaid megvalósításából.” – írta Alfréd a posztjában az Instagram oldalán.

Lapozó: 1 2

Bemutatták a SpaceX első, űrsétákhoz tervezett high-tech ruháját (videó)

Bemutatta a SpaceX azokat a különleges űrruhákat, amelyeket a "Polaris Dawn" küldetés során végrehajtott űrséta alkalmával fognak viselni az űrhajósok.