Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Reggel köd, napközben eső vár ránk szerdán

Sajnos vége a derült, napos őszi időszaknak, szerdán ugyanis hasonlóan esős, és ködös időre számíthatunk, mint kedden.

...svg content...Fotó: Unsplash/madeleine ragsdale
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A keddi nap hátralevő részében délnyugat felől egyre nagyobb területen felszakadozik, csökken a felhőzet. A csapadék fokozatosan az északkeleti megyékre korlátozódik, majd éjfélre arrafelé is megszűnik a legtöbb helyen, és ott is kevesebb lesz a felhő.

Éjszaka többfelé párássá válik a levegő, emellett hajnalban a szélcsendes vidékeken köd, illetve rétegfelhőzet képződhet, amely egyes területeken szerdán akár makacsul tarthatja magát. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Másutt még lesznek naposabb tájak szerdán a nap első felében, ugyanakkor délutántól újra fokozatosan vastagszik, záródik a felhőtakaró, és késő délutántól, estétől délnyugat felől egyre többfelé számíthatunk esőre, záporra.

Kedden az északnyugatira, nyugatira forduló szelet kísérhetik élénk, néhol erős lökések. Szerdán több helyen megélénkül, elsősorban az Észak-Dunántúlon megerősödik a délkeletire, délire forduló szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 11 és 18 fok között várható, de a tartósan rétegfelhőzettel borított területeken ennél hidegebb is lehet.

(MTI)

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.