Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
389,14 Ft
Font
455,01 Ft
Bitcoin
59,535 $

Megható pillanatok, Zámbó Jimmy sírjánál járt Zámbó Krisztián (videó)

Húsz év elteltével is ugyanolyan fontos az édesapja Krisztiánnak, mint amikor még élt, és ugyanabban a házban éltek.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mintha csak tegnap lett volna, amikor a televízióban bejelentették a tragikus hírt, Zámbó Jimmy halálát. Nem sokkal a szilveszteri ünneplést követően, január 2-án hunyt el 2001 hajnalán. Hatalmas űrt hagyott maga mögött, sok ezren siratták meg.

Az egyik legnagyobb sztár volt Magyarországon, de külföldön is sokan szerették, tragikus hirtelenséggel hunyt el egy balesetben, amelyről a mai napig sokat beszélnek az emberek. Mindössze 42 évesen érte utol a halál a „Királyt”, aki imádott élni. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Nagyon korán ragadt el a halál, karrierje csúcsán, megannyi siker állhatott volna a neve mellett. Soha nem tudjuk meg, milyen magasságokig juthatott volna el, milyen műsorokban szerepelhetett volna a következő években.

Berki Mazsi nemrég úgy érezte, hogy megindul a szülése

Krisztián is nagyon gyakran megemlékezik az édesapjáról, sosem feledi őt. A LifeTV kamerái elkísérték az egyik látogatására apja sírjához. Mint mindig, most is beszélt hozzá pár szót, ennyi idő után is nagyon hiányzik neki.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.

Ez az öt csapat biztosan ott lesz a Bajnokok Ligájában

Miután a Borussia Dortmund parádés győzelmet aratott szerdán, eldőlt, mely csapatok indulhatnak a labdarúgó Bajnokok Ligája 2024/25-ös kiírásában.