Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Vajna Timi megható üzenete az elhunyt Andy Vajnához

Timi természetesen az elhunyt férjéről is megemlékezett, aki nagyon hirtelen távozott az élők sorából, amivel nagy űrt hagyott maga mögött.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vajna András hatalmas karriert futott be, és minden túlzás nélkül megvalósította az amerikai álmot. Mert nagyot álmodni, és a nehézségek ellenére olyan magasra jutott, mint csak nagyon kevesen, különösen magyarként Hollywoodban.

Számtalan nagy film fűződik a nevéhez, igazi világsztárok voltak a barátai, akikkel együtt dolgozhatott. Ha valaki, Andy Vajna rengeteg élményt szerzett, sokkal többet, mint az emberek többsége. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Ezért azonban sokat is kellett tennie, néha pedig a lehető legjobbkor hozott döntéseket. Egész Hollywood ismerte a nevét, és időről időre megemlékeznek róla. A halál nagyon hirtelen érte, egyik pillanatról a másikra, már nem lehetett rajta segíteni.

DWS2: Molnár Andi hollywoodi külsőt kapott, ez most pláne betalált

2019. január 20-án érte utol a halál, aznap hajtotta örök álomra a fejét, 74 esztendősen. Pár hónappal korábban még a születésnapját ünnepelhette, akkor még senki sem számíthatott arra, hogy ilyen tragédia történhet.

Lapozó: 1 2

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon

Az elmúlt hetekben kiugróan sok vonatgázolás történt, és a legtöbb esetben elkerülhető lett volna a tragédia.

Egy eltűnt 66 éves nőt keres a rendőrség Budapesten

A 66 éves nő május 3-án tűnt el, és továbbra sem tudni, hol tartózkodik jelenleg, ami miatt a rendőrség a lakosság segítségét kéri.