Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Tóth Gabi elmondta, miért sírta el magát

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi élő adásának ideje alatt Tóth Gabi többször is elérzékenyült, bár arra nem számított, hogy versenyző nélkül marad.

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi eredetileg talán a legerősebb trióval vághatott neki a Sztárban Sztár leszek! legújabb évadának. Valóban egy brutálisan erős trióval állt színpadra, akiket ideje korán elveszített, mindössze három hétvége leforgása alatt.

Gabiék mindent megtettek, amit csak tudtak, de a nézők hozzák meg a végső döntést. Arra azonban a legvadabb rémálmukban sem számíthattak a rajongók, hogy Balogh Krisztofer már október végén búcsúzni fog. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Sztárban Sztár leszek! Hatalmas sokk, kiesett a legnagyobb esélyes, ezt nyilatkozta

Sokkoló volt mindezt látniuk a nézőknek, és mindenki csak kereste az okokat, mert a legnagyobb favorit szállt ki a versenyből. Krisztofer utólag elmondta, már az adás előtt érezte, hogy ki fog esni, gyakorlatilag látta maga előtt a képet, hogy Dáviddal fog ott állni a kiesőzónában.

Így is lett, Krisztofer távozott, Gabi pedig versenyző nélkül maradt, melynek kapcsán a testvére, Tóth Vera is elmondta a véleményét. Sokakat dühített a végeredmény, és valószínű, hogy sok rajongó magabiztos volt Krisztofer továbbjutásában, emiatt sem szavaztak.

Még mielőtt ez megtörtént volna, Gábor Márkó a Sztárban Sztár leszek! történetének egyik legerősebb produkcióját nyújtotta, amivel mindent vitt, és immáron ő a fő esélyes. Michael Jacksont alakította, akit szinte lehetetlen utánozni, így benne volt a pakliban, hogy egy rossz produkció esetén búcsúznia kell.

Lapozó: 1 2

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.