Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,406 $

Nicole Scherzinger bombasztikus dekoltázst villantott halloweenra

A világhírű énekesnő az egyik leglátványosabb dekoltázst villantotta meg a halloweeni szettjével, ami közönségkedvenc is lehetne.

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán senkit sem lep meg, hogy a sztárok is magasabb fokozatra kapcsoltak halloween idején, különösen azok, akik az Egyesült Államokban élnek. Nagy kultúrája van ennek arrafelé, de már más országokban is emberek millióit mozgatja meg mindez.

Magyarországon is egyre több sztár öltözik be különböző jelmezekbe, és igyekeznek minél látványosabb formát ölteni. A bulik is erről szólnak ezen az estén, mint azt például láthattuk a Dancing with the Stars 2 legutóbbi élő adásában is. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Szerte a világon emberek milliói öltöznek be, és alakulnak át valamivé, például egy horrorszereplővé. A lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen, és sokan a sminkelésben is valami teljesen mást mutatnak, mint eddig.

Tóth Gabi versenyzőjének megdöbbentő vallomása a sokkoló kiesése után

Nicole Scherzinger hosszú évek óta minden halloweeni szezonban jelen van, és egészen őrült szetteket is láthattunk már rajta. Ezúttal magához képest talán visszafogottabb volt, mégsem panaszkodhatunk, mert nem találunk nála vonzóbb sztárt.

Lapozó: 1 2

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.