Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
60,801 $

Vajna Timi sokkolóan szexi halloweeni fehérneműs szettje tarol, a barátnői is mega szexik

A magyar sztár minden egyes róla készült fotóval őrületbe képes kergetni a férfiakat, akik az Instagram oldalán keresztül követik őt.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Bajban lennénk, ha egy olyan listát kellene készítenünk, amin Magyarország tíz legvonzóbb nője szerepelne a sztárok világából. Bajban lennénk, mert sokkal több ilyen hírességet találni, akik bármikor képesek meglepni a követőiket.

Amikor valaki ennyire népszerű a férfiak körében, az nemcsak abból adódik, hogy csinos, formás és abszolút csúcsformában van. A kisugárzás sokkal többet ad hozzá a dolgokhoz, és az összképhez, mely mindig fontosabb. Soron kívül Magyar-kínai megegyezés született a vasúti járműgyártás területén

Ha az összkép rendben van, akkor a férfiak általában nem tudnak igazi választ adni arra, hogy mi fogja meg őket az adott nőben. Ekkor tudhatjuk igazán, hogy a nő olyan különleges energiákkal rendelkezik, mely szinte megbabonázza az embert.

Tóth Vera nagyon kiakadt Tóth Gabi versenyzőjének kiesése miatt, ezeket írta

Vajna Timiről sok ilyen felvétel készült az évek alatt, és láthatóan nagyon népszerű a közösségi médiában. Nincs min csodálkozni, ez a közel 450 000 követő több mint beszédes, és hamarosan a félmillió is meg lehet neki.

Lapozó: 1 2

Átvette a vezetést a Manchester City, az Arsenal már csak a második

36 mérkőzés után a Manchester City vezeti az angol bajnokságot 2 ponttal az Arsenal előtt, akiknek fel van adva a lecke.

Ismét teljes vonalon jár az 1-es villamos Budapesten egy baleset után

Újra teljes vonalon közlekedik az 1-es villamos Budapesten, viszont baleset nehezíti a közlekedést a Könyves Kálmán körúton a Kőbányai útnál.