Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Majka élesebb kritikája saját versenyzőjével szemben, Pápai Joci röhögőgörcsöt kapott

Majka nem akarta magában tartani a kritikáit, még akkor sem, ha a saját versenyzőjéről van szó, akit véletlen Artúrnak hívott.

...svg content...Fotó: Instagram/Sztárban Sztár leszek!
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Hadas Alfréd egyértelműen az egyik legnépszerűbb versenyzője a Sztárban Sztár leszek! Mezőnyének, a tinik már most odavannak érte, rengetegen követik a közösségi médiában. Természetesen a kritikák sem maradnak el, főként amiatt, mert mindig rappel.

Alfréd azonban egy rapper, az énekhangja nincs olyan szinten, mint a többi versenyző esetében, míg a társai a rapben nincsenek otthon. Emiatt nincs is szükség támadni Majka fiatal versenyezőjét, aki eddigi legnehezebb feladatán van túl. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Az amerikai Reel 2 Real duó slágerével érkezett meg a színpadra, és ezúttal is nagyon nagyot ment, imádta a közönség. A legnagyobb kritikával mégis a saját Mestere élt, mert nem azt csinálta, amit előzetesen megbeszéltek.

Sztárban Sztár leszek! Majka élő műsorban akadt ki, nem akart hinni a füleinek

Majka láthatóan nem volt túlzottan elégedett, főként amiatt, mert abszolúte szakmai szemmel nézte, és mivel otthonosan mozog a rap világában, máshogy hallja a dolgokat, mint a többség. Tóth Gabiék is kiszúrtak pár hibát, de ők összességében pozitívan értékeltek.

Lapozó: 1 2

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.