Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Metzker Viki bődületesen szexi és dekoltázserős halloweeni képe

Éreztük, hogy a híres DJ magasra fogja tenni a lécet, és azt kell mondjuk, hogy egyáltalán nem kellett csalódnunk.

...svg content...Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Igazi őrület vette kezdetét a Földön halloween miatt, rengeteg ország átvette ezt a népszerű ünnepet. Ilyenkor az emberek rövid időre megfeledkeznek a gondokról, és minden másról, ami negatív.

Nagyon nagy szükségünk van erre, mert a COVID elterjedése óta rengeteg fájdalom és veszteség éri az embereket, szerte a világon. Emellett gazdasági szinten is érezteti a hatását a vírus, amit továbbra sem győzött le a Föld lakossága. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Ez még biztosan így marad a következő időszakban, független attól, hogy az ellenszer már elérhető egy ideje, de sokan mégis nemet mondanak rá, vagy egyes országokban nem tudnak eleget biztosítani belőle.

Újabb nagy bejelentéssel készül a TV2

Azok, akik Magyarországon élnek, szerencsések, hiszen régóta elérhető az oltás, ráadásul több verzió közül válogathatunk. Ennek köszönhetően a partik is mehetnek tovább, halooween idején is sokan buliztak.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.