Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,53 Ft
Euró
386,78 Ft
Font
451,69 Ft
Bitcoin
66,745 $

Egy maffiafőnököt és fiát is megölték egy kettős gyilkosság keretében

A világ valamennyi országában jelen vannak maffiaszervezetek, egyes helyeken azonban nagyobb relevanciával bírnak.

...svg content...Fotó: Flickr/Roberto Chiarelli
Közel-Kelet

Nagy Noel

Szerkesztő

A hatóságok folyamatosan vadásznak a maffiavezérekre, olykor azonban nem az ő közbenjárásukkal kerülnek ki a keresztapák a képből. Ez történt most Izrael északi részén is, ahol kettős gyilkosság formájában vetettek véget egy maffiafőnök életének.

A The Times of Israel beszámolója szerint ugyanis meggyilkolták az 53 éves Shumi Iszkovot és 20 éves fiát Kiryat Motkin városában, Haifa közelében. Iszkovot már régóta ismerte a rendőrség, ugyanis ő volt az Észak-Izraelben tevékenykedő grúz maffia vezetője. Soron kívül Megtalálták az iráni elnök lezuhant helikopterét, nincsenek életjelek

Helyi hatósági beszámolók szerint a maffiavezért és fiát egy autóban találták holtan, fegyverlövés végzett velük. Helyszíni szemtanúk beszámolója szerint két idegen legalább 20 lövést adott le az autóra, amiben Iszkovék voltak.

A rendőrség átkutatta a környéket, hogy megtalálják-e az elkövetőket vagy egyáltalán nyomokat találnak-e, egyelőre azonban sikertelenül. Megerősítették, hogy feltehetően alvilági vita lett a két férfi végzete, de a nyomozás még zajlik.

A grúz maffiavezér és annak testvére 2011-ben egyébként már túlélt egy megkísérelt merényletet, akkor mindketten könnyebb sérüléseket szenvedtek mindössze.

Egyre több gyermeknek van szüksége komoly segítségre

Az év első négy hónapjában több mint 10 ezer gyermek fordult a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványhoz, közülük 500-an öngyilkossági szándékkal.