Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Egy budapesti szórakozóhely felrobbantásával fenyegetőző 19 éves nőt fogott el a rendőrség

A nő még szombat éjjel fenyegetőzött azzal, hogy felrobbantja az egyik budapesti szórakozóhelyet, majd röviddel ezután elfogták a rendőrök.

Fotó: Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Egy fővárosi szórakozóhely felrobbantásával fenyegetőzött egy nő szombat éjjel, a rendőrök fél órán belül elfogták.

A rendőrségi honlapra vasárnap feltett közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt írta: a nő szombaton 23 óra körül próbált bejutni egy lipótvárosi klubba, de a személyzet nem engedte be. A nő ezután a 112-es segélyhívón keresztül kért intézkedést a sérelme miatt. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A bejelentésében egyúttal azzal is fenyegetőzött, hogy felrobbantja az épületet, ha továbbra sem engedik be. A fővárosi rendőrök azonosították a telefonáló nőt és az V. kerületben elfogták.

Videón, ahogy kimentik a Balatonból az elsüllyedt vitorlást

A 19 éves nőt a rendőrök az V. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol közveszéllyel fenyegetés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nő – akinél semmilyen fegyver vagy robbantásra alkalmas szerkezet nem volt – szabadlábon védekezik – közölte a BRFK.

Forrás: MTI

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.