Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Dancing with the Stars: elcsattant egy csók a táncparketten, a kamerák mindent vettek

Az eddigi egyik legforróbb jelentet vették videóra a Dancing with the Stars 2 hatodik élő show-jában, ami szintén fergetegesnek ígérkezett.

...svg content...Fotó: Instagram/Nagy Réka
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden eddiginél több sztár foglalt helyet a Dancing with the Stars élő műsorában, amit szombat este rendeztek meg. Korábban kiesett versenyzők és az előző évadból is voltak páran, akik tiszteletüket tették a TV2 hatalmas stúdiójában.

Sőt, még maga Gabriela Spanic, a világhírű színésznő is megjelent, aki tavaly egészen a döntőig jutott, aminek a végén Gelencsér Timi és Hegyes Berci kapta legtöbb szavazatot. A Macskakőnek öltözött modell már műsorvezetőként van jelen a DWS-ben, és nagyon élvezi, amit csinál. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Korábbi táncpartnere, Berci nagyon szerencsés férfinek mondhatja magát, ismét egy csodálatos modell a társa, akivel kapták már hideget-meleget az elmúlt hetekben. A zsűri ezúttal nem adott túl sok pontot számukra, akárcsak Dobó Katáéknak.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.