Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Nyerő Páros: L.L. Junior nem tudja, mi váltja ki a „döbbenetes gyűlöletet” Gusztiék irányába

Emellett megkérte az embereket, ne bántsák a párost, mert szerinte így is bántja őket eleget az élet, nincs többre szükség.

Fotó: Instagram/L.L.Junior
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Fogalmazzunk úgy, hogy Guszti és Vivien nem lett kedvenc a Nyerő Páros nézőinek körében. A közösségi médiában számtalan igen durva hozzászólás jelent meg róluk, nemcsak Gusztit, hanem a párját, Vivient sem kímélik.

Először Kulcsár Edináékkal rúgták össze a port, majd jöttek L.L. Juniorék, akik keményen beleálltak ezekbe a vitákba. Ők is most szembesülnek azzal, hogy miket mondtak róluk Gusztiék, ami sokaknál kiverte a biztosítékot, nemcsak Junior rajongóinál. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„Mit gondolsz Gusztiékról így látva az adást? És arról, hogy ekkora tömeggyűlölet veszi körbe őket?” – tette fel a kérdést az egyik követő Junior hivatalos Instagram oldalán, amire válaszolt is.

„Ez nagyon jó kérdés. Elgondolkodtató (leginkább számukra), hogy mi válthatta/válthatja ki ezt a döbbenetes gyűlöletet és ellenszenvet velük kapcsolatban – kezdte a válaszában a rapper és énekes az oldalán.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.