18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Rasszistának neveztek, majd megvertek és ledobtak egy idős asszonyt a buszról

Egy antwerpeni buszon történt dulakodásról készült videó került fel az internetre, amelyen látható, hogy egy idős nőt a jelek szerint egy verekedést követően ledobtak a buszról. A rendőrség vizsgálja az esetet.

...svg content...Fotó: Unsplash/Dan Burton
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az egyperces felvételen egy bevásárlókocsival közlekedő nő látható a buszon, aki láthatóan heves vitába keveredett egy csoport emberrel. A háttérben nevetés és egy gyermek sírása hallatszik, miközben valaki rasszistának nevezi a nőt.

A videó ezután megszakad, majd a busz előtt a földön üvöltő nővel folytatódik, akinek a feje vérben úszik. A nő a kabátjába és a kocsiba kapaszkodik, ruhája vérben ázik. Egy még mindig a járműben tartózkodó személy láthatóan kioktatja az áldozatot. A kamera mögötti hang azt mondja: Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„Leküldték a buszról… Megsértett egy marokkóit, és nézd meg, mi történt vele”

– írja a helyi média.

A videó a közösségi médiában bukkant fel, és többek között Tom Van Grieken belga parlamenti képviselő, a regionális jobboldali Vlaams Belang párt vezetője is megosztotta a Twitteren. Hozzászólásában „vadállatoknak” nevezte a feltételezett elkövetőket, és figyelmeztetett:

„Soha nem teszek ilyen nyilatkozatokat, de ezek a képek tényleg nem az érzékeny nézők számára készültek”.

Az eset szerda este történt, amikor az 57 éves nő egy utasokkal teli buszon utazott Antwerpenből egy város melletti faluba. A tényleges verekedés nem látható a videón, de az eredmény látszólag egy tátongó seb a nő fején. A nőt súlyos sérüléssel szállították kórházba, és állapota egyelőre „aggasztó” – írja az RT, hozzátéve, hogy a buszsofőrt annyira sokkolta az eset, hogy terápiára szorult.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.