Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Videón, ahogy egy autó leborul a kettényíló hídról, benne egy családdal

Mintha egy film jelenete lenne.

Fotó: Unsplash/Aveedibya Dey
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

Riasztó felvételek rögzítették azt a pillanatot, amikor egy család autója hátraborult, amikor a híd, amelyen tartózkodtak, kettényílt Belgiumban. Az október 27-én készült 18 másodperces, megrázó felvételen egy piros autó látható, amelyben két szülő és egyéves gyermekük ül, amint a Marie Thumas hídon ragadtak Leuven városában – jelentette a New York Post a VRT brüsszeli műsorszolgáltató nyomán.

Ezután a híd minden figyelmeztetés nélkül elkezd a levegőbe emelkedni, hogy helyet adjon egy hajónak, aminek következtében a jármű hátracsúszik. Amikor a híd már majdnem merőlegesen áll az útra, az autó hátrafelé dől, és fejjel lefelé landol egy zárt sorompón, csapdába ejtve a benne ülő háromtagú családot.

Szerencsére az utasokat végül a tűzoltók kiszabadították, és egy környékbeli kórházba szállították őket, ahol megállapították, hogy csak könnyebb sérüléseket szenvedtek. Egyelőre nem világos, hogy miért emelték fel a hidat, miközben a család rajta rekedt.

Helyi beszámolók szerint Carolien Peelaerts, a flamand víziút munkatársa bejelentette, hogy vizsgálatot indítottak a meglepő baleset okának kiderítésére.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.