Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Heves esőzés csapott le Skóciára, két gyaloghidat is elmosott az áradás (videó)

Áradásveszélyre tekintettel riadót adtak ki Anglia legészaknyugatibb megyéjére, Cumbriára, amelyet a heves esőzések táplálnak.

Fotó: Twitter/BBC Scotland News
Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Az esőzés elsősorban Anglia északnyugati, Skócia déli részét és Walest érinti, Skóciában például két gyaloghidat is elmosott az áradás.

A heves esőzések miatt drasztikusan megemelkedett az Annan-folyó vízszintje, amely miatt a Dumfries és Galloway településein található hidak teljesen tönkrementek. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A skóciai vasúttársaság közleménye szerint ez a vasúti közlekedést is jelentősen megzavarta, Dumfries és Carlisle közötti vonalakat határozatlan időre lezárták.

Dumfries és Galloway rendőrsége egyöntetűen megerősítette, hogy a mostani áradások a legsúlyosabbak, amelyet az elmúlt évek során tapasztaltak.

Az időjárási körülmények miatt számos iskolát is be kellett zárni Skócia déli és nyugati részén, valamint számos járatot töröltek a repülőtársaságok is.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.