18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,50 Ft
Euró
389,13 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,740 $

20 év fegyház vár a saját anyját halálra késelő mogyoródi nőre

Az ítélet nem jogerős.

Fotó: Unsplash/wu yi
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Nem jogerősen húsz év fegyházra ítélt a Budapest Környéki Törvényszék egy nőt, aki tavaly áprilisban Mogyoródon több késszúrással megölte idős anyját.

A bíróság pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az alkoholbeteg nő és rendszeres ápolásra szoruló anyja között megromlott a viszony. Az elkövető tehernek érezte a sértett gondozását, már a külföldre költözést tervezte, és meghirdette eladásra a szülői házat. Soron kívül Verőfényes napsütésre számíthatunk a hétvégén, helyenként záporok is várhatók

Tavaly áprilisban a vádlott, miután szeszes italt fogyasztott és gyógyszert vett be, konyhakéssel több tucatszor megszúrta és néhányszor meg is vágta az ágyon ülő idős asszonyt, aki belehalt sérüléseibe – írták.

Különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés miatt mondta ki bűnösnek a törvényszék a vádlottat. Az ítélet ellen a vádlott és védője felmentésért fellebbezett, az ügyész pedig három nap gondolkodási időt kért.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon közölte 2020 áprilisában, hogy egy 55 éves mogyoródi nő megölte az anyját, majd maga értesítette erről a rendőrséget.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Lezuhant egy autós egy felüljáróról Miskolcnál

Súlyos baleset történt Miskolcnál, ahol egy autós egy felüljáróról zuhant le ismeretlen körülmények között.