Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Hatalmas pénzt fizetne a PSG az „új Neymarért“

Raphael Dias Belloli, azaz Raphinha jövője nagy fordulatot vett a 2022-es katari világbajnokság selejtezőinek utolsó fordulójában. A brazil, aki két gólt szerzett a Uruguay elleni 4-1-es győzelem alkalmával, látványos egyezést mutatott Neymarral, ami arra késztette a Paris Saint-Germaint, hogy lépjen.

...svg content...Fotó: Pixabay
Sport
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Portugáliában és Franciaországban töltött időszakok után Raphinha az elmúlt szezonban kezdett igazán berobbanni, amikor Marcelo Bielsa vezetésével a Leeds Unitedben kezdett el tündökölni. A fejlődése ebben a szezonban még inkább felgyorsult, ezért az angol óriások érdeklődnek a szerződtetése iránt. A Leeds tudja, hogy jövő nyáron már nem tudják megtartani, ezért abban bíznak, hogy a játékos továbbra is látványos teljesítményt nyújt, hogy magas átigazolási díjat tudjanak érte kérni.

Néhány héttel ezelőttig Angliában azt feltételezték, hogy Raphinha a Liverpoolhoz igazol, ahhoz a klubhoz, amely a leginkább érdeklődött a brazil iránt. A következő szezonra nagy forradalomra készülő Vörösök már megkezdték a tárgyalásokat a Leedsszel és a játékos környezetével, és gyors megegyezésre törekedtek, mielőtt több klub is beszállna a harcba. Mivel Firmino távozóban van, akihez Szalah csatlakozhat, Jürgen Klopp csapatának új tehetségre van szüksége, és Raphinha már régóta szerepel a szűkített listán. Soron kívül Listán a legnépszerűbb halloweeni édességek

A Liverpool számára az a probléma, hogy nem tudták időben lezárni az üzletet, a díj Angliában a hírek szerint 30 millió euró körül mozog. A Leeds United persze dörzsöli a tenyerét, mert ilyen ütemben a végén még nagyot kaszálnak egy olyan szerződtetésért, amiért 18,60 millió eurót fizettek.

Az El Nacional a TeamTalkra hivatkozva írja, hogy a Paris Saint-Germain már eldöntötte, hogy Raphinha lesz az egyik csatár, akit jövő nyáron szerződtetnek Kylian Mbappé több mint valószínű távozása miatt. A támadó, akit Leonardo is csodál, Neymartól is megkapta a támogatást, akit lenyűgözött a brazil válogatott edzésén.

Amellett, hogy a PSG jóval magasabb összeget kínál érte, mint a Liverpool, a Vörösök ajánlatát is növelni tervezi, és 42 millió euróval készülnek. A játékos, aki meg volt győződve arról, hogy a Premier League-ben folytatja, most már alig várja, hogy visszatérjen Franciaországba, egy olyan bajnokságba, amelyben már játszott, különösen azért, mert az öltözőben együtt lesz Neymarral és Leo Messivel, két olyan játékossal, akiket mélyen csodál.

Őrületesen sok pénzt kaphat Mbappé a PSG-től

A bíróság elutasította a PSG fellebbezését, mely szerint a francia klubnak hatalmas összeget kell fizetnie Mbappénak, a volt játékosának.

Kiderült, mi állhat a háttérben, ha késik a csomag vagy meg sem érkezik

A Sameday futárszolgálat üzemeltetési és ügyfélszolgálati nehézségekkel is küzd, a szezonra nem jellemző csomagdömping túlzott terhelést jelent.