Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Lázadás a PSG-nél: ellentét alakult ki Ramos és a klub között

A PSG minden idők egyik legjobb védőjét szerződtette a nyáron, azonban Sergio Ramos még mindig nem épült fel a sérüléséből.

Fotó: Twenty20
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Paris Saint-Germain nagy fába vágta a fejszéjét, amikor sikerült megszerezniük Sergio Ramos-t anélkül, hogy átigazolási díjat kellett volna fizetniük a Real Madridnak. Csak a hátvéd által kért összegre kellett beruházni, valamint kétéves szerződést aláírni, de cserébe az elmúlt évtized egyik legjobb védőjét kapták meg.

A furcsa az, hogy a Real Madrid egyetlen akadályt sem gördített a dolog elé, egészen addig, amíg ki nem derült, hogy Sergio Ramos nem távozott, hanem kirúgták, mert meg akarta hosszabbítani a szerződését. Al Khelaïfi, a PSG elnöke ezt nem így látta, és győztesnek érezte magát. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Még négy hónap sem telt el azóta, hogy a PSG bejelentette Sergio Ramos szerződtetését, a francia fővárosban máris a hajukat tépik. A középhátvéd még mindig nem debütálhatott, és úgy tűnik, hogy a várakozás hosszú lesz. Ezt a viszonyt azonban beárnyékolták azok a hírek, amelyek szerint Ramos nem volt hajlandó debütálni az Olympique Marseille ellen, mert úgy vélte, hogy a PSG orvosai nyomás alatt kényszerítik őt, és nem azért, mert valóban úgy gondolják, hogy a középhátvéd készen áll a játékra.

A PSG illetékeseihez közel álló médiumoknak kiszivárgott információ véget vetett Sergio Ramos türelmének, akit nagyon bosszantott, hogy Párizsban máris egy esetleges távozásról beszélnek, akár a Newcastle-höz, akár az Inter Miami-hoz, olyan lépésekről, amelyeket a játékos nem is fontolgat, így mégiscsak nyomást gyakorolnak rá, hogy most már játsszon – írja az El Nacional.

Végül Sergio Ramos és testvére, valamint ügynöke, René már a PSG tudtára adta, hogy a játékos csak akkor lép pályára, ha teljesen felépült a talpizombántalmából, mivel egy visszaesés nagyon súlyos lehet. Nem mellesleg a PSG már tudja, hogy Ramosnak 2023. június 30-ig, szerződésének lejártáig esze ágában sincs elköltözni Párizsból. A játékosnak ez világos, így semmilyen nyomás nem fogja rávenni, hogy meggondolja magát.

A PSG-nek tehát nincs más választása, mint elfogadni, hogy valószínűleg nagy hibát követtek el Sergio Ramos szerződtetésével, és megpróbálják újraépíteni a kapcsolatot a játékossal. Nincs más választásuk, mint feltételezni, hogy Ramos 2023 nyaráig a csapatban marad, így a legjobb, ha visszahozzák őt, hogy a lehető legmagasabb szinten teljesítsen.

Eredetileg 340 év börtönbüntetést is kaphatott volna egy amerikai hajóskapitány

Börtönbe került egy kaliforniai hajóskapitány, aki egy 34 ember halálát okozó tűzben mondták ki bűnösnek.

Nemigazán mozdult el a forint árfolyama péntek reggelre

Péntek reggel szinte nem változott a csütörtök esti jegyzéshez képest a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben.