Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,351 $

Kabát Peti őrületesen nagy belépője a Nyerő Párosban

Kabát Péter rendre nagyot alakít a Nyerő Páros ötödik évadában, és most ismét ő került középpontba.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hosszú éveken át egy teljesen más szerepben ismerhettük Kabátot. Az egykori futballsztár kiváló képességekkel rendelkezett, és szép karriert futott be a sokak által szeretett futballban.

Rengetegen cseréltek volna vele, már csak a válogatott debütálása miatt is. Megannyi gól és győztes mérkőzés áll mögötte, és ezt már senki nem veheti el tőle, ahogyan az emlékeket sem. Soron kívül Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Akkoriban nem sokan gondolták volna, hogy egy nap a televízióban fog szerepelni. Nemrég a Survivor új évadában láthattuk, amit akar meg is nyerhetett volna, ha kicsivel több szerencséje van.

Több éves csúcsot ért el az RTL Klub főműsoridős nézettsége

Jó esélyei voltak, de a puzzle kifogott rajta, és nem volt visszaút. Nem sokkal a szigetes kaland után csatlakozott a Nyerő Páros stábjához, ahol sokszor fontos szerepet játszik a szórakoztatásban, Balázs is nagyokat szokott rajta és vele nevetni, mert óriási forma és mindig van benne valami egyszer váratlan és humoros.

Lapozó: 1 2

Megint pontokat veszített a Liverpool, a hajrában állt be Szoboszlai

Szoboszlai Dominik a hosszabbításban állt be a West Ham United elleni fordulatos mérkőzésen.

Öt egymást követő vereség után nyert a Paks az NB1-ben

Nem lehet azt mondani, hogy gálázott volna a Paks a Mezőkövesd ellen, mert távolról sem, de megvan a 3 pont, amire egy ideje nem volt példa.