Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,06 Ft
Bitcoin
59,250 $

Nyerő Páros: az első komolyabb balhé L.L. Junior és Guszti között? (videóval)

A ma esti adás ideje alatt L.L. Junior és Guszti egymásnak fog feszülni, úgy tűnik, hogy a Guszti-Vivien páros Kingáékkal sem lesz túl jó kapcsolatban.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kulcsár Edina és Csuti sokszor értetlenül állhatott a történések előtt, Guszti és Vivien néha nem válogatott a szavak közül, például bunkónak nevezték Csutit. Edina férje egy későbbi játék ideje alatt Gusztiról beszélt hasonló hangnemben.

Jól látni, hogy a két pár nem kedvencei egymásnak, és Gusztiék elég sokat beszéltek eddig Edináékról. A jelek szerint Guszti Csuti után L.L. Juniorral fog összekapni, aminek már volt egy érdekes felvezetése. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Junior szerette volna megtudni, miért adott olyan kevés pontot Kingának a legutóbbi játékon, mi volt ennek a fő oka. A színész nem értette a számonkérést, de ezzel nem ért véget a történet.

A legújabb előzetesben azt látni, hogy Junior és Guszti vitába keverednek egymással, ami az egész játékra hatással lehet. Ne feledjük, a rappernek és feleségének nincsenek szövetségeseik, aminek megfizethetik az árát.

Lapozó: 1 2