Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,06 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
458,20 Ft
Bitcoin
62,420 $

Nyerő Páros: Guszti szerint ehhez egyik játékostársának sincs joga

Junior addig-addig forgatta a szavakat, amíg ügyesen kiszedte Gusztiból a lényeget, aki nemigazán örülhetett ennek a beszélgetésnek.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kinga és L.L. Junior eddig szárnyalt a Nyerő Párosban, de ennek most vége, legalábbis megtört a vonal, ami várható volt, mert nem lehet mindig nyerni. Junior sokat kockáztatott, ám ez most nem jött be.

Összesen 300 000 forintot rakott fel a feleségére a feladat előtt, bár érezte, hogy a többiek is erősek lesznek. Ennek ellenére nagyban akart játszani, mint tette azt korábban is. Soron kívül Késes támadás történt a bőnyi általános iskolában, egy fiatal lány szúrt

Kinga végül nagyon kevés pontot kapott, ami kapcsán utólag Junior írt egy bejegyzést az Instagram oldalára, miközben Pataki Zita az érzéseiről vallott a Blikknek adott interjújában.

A játékot követően Junior leült Gusztival beszélgetni a párjaik társaságában, és meg akarta tudni, miért pontozta le Kingát. A színész igyekezett óvatosabban fogalmazni, de Junior nagyon gyorsan pörgette a dolgokat, és kibújt a szög a zsákból.

Lapozó: 1 2

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.