Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Képeken az M1-es tragédia, melyben egy közútkezelő munkás életét vesztette

A halálos áldozattal járó közúti közlekedési baleset helyszínén, Lébény területénél a belső sávban rendőri irányítás mellett haladhatnak a járművek.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
Fotó policehu

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 145-ös kilométerszelvényben 2021. október 26-án 8 óra 59 perckor.

Fotó policehu

Az eset során egy bolgár honosságú kamion ütközött az úton festési munkálatokat végző, a Magyar Közútkezelő Zrt. tulajdonában lévő tehergépjárművel, amelyet felborított és nekitolt egy előtte lépésben haladó, szintén pályafenntartási munkálatokat végző gépkocsinak. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Fotó policehu

A police.hu tájékoztatása szerint a balesetben a bolgár sofőrön kívül a Magyar Közútkezelő Zrt. három munkatársa is megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette. A sérülteket a mentők kórházba vitték. Az érintett útszakaszon a rendőrség a belső sávot megnyitotta a közlekedők részére, amelyet rendőri irányítás mellett vehetnek igénybe.

Új tanulmány erősítette meg a sötét anyag létezését

A Kaliforniai Egyetem Irvine csapata által vezetett friss kutatás erős bizonyítékokat szolgáltat a sötét anyag létezésére.