18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Bánatában kegyetlenül hátba szúrta barátját egy ittas nő

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emeltek vádat azzal a nővel szemben, aki tavaly decemberben kesztölci otthonában veszekedés közben ittas állapotban hátba szúrta partnerét.

ugyeszseg.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A pár 2020. december 16-án együtt italozott a nő kesztölci otthonában, amikor összevesztek. A férfi el akarta hagyni a házat, ezt a nő nem hagyta, emiatt a férfi az ágyra lökte – írta az ugyeszseg.hu.

A férfi elindult a táskája felé, ekkor a nő felkelt az ágyról, majd egy 21 cm pengehosszúságú késsel a neki hátat fordító sértettet négyszer hátba szúrta. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

A sértett rákiabált a vádlottra, hogy hagyja abba, és lefogta a kezét. Ezután értesítették a mentőszolgálatot, akik a férfit kórházba szállították.

A férfinak a bántalmazás következtében több szúrt sérülése keletkezett, melyből az egyik életveszélyesnek minősül. Szakszerű orvosi ellátás nélkül a sértett meghalt volna.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a nővel szemben. A vádiratban indítványt tett arra, hogy a Tatabányai Törvényszék végrehajtandó börtönbüntetésre, és közügyektől eltiltásra ítélje, valamint egy korábban kiszabott felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtását rendelje el.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.