Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,786 $

L.L. Junior elfojtott düht, feszültséget látott Kulcsár Edina férjének arcán, a java csak most jön

A híres rapper kikérte magának, és megvédte a feleségét, messze nem értett egyet azzal, amit Csuti mondott, és ennek hangot is adott.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

„Ki az a legkevésbé szavahihető?” – hangzott el a kérdés a legutóbbi játék során a Nyerő Párosban. Arra nemigazán lehetett számítani, hogy bárki is megjelölné Kingát a válaszában, de Csuti megtette.

Kulcsár Edina férje ezzel kiverte a biztosítékot Kingánál és L.L. Juniornál, bár az is érdekes jelenet volt, amikor Guszti és párja Edináékat jelölték meg. „Sok mindent mondtak rólam, sok mindent éltem át már, de valahogy ez a hazugság, szavahihetetlenség, vagy kétszínűség, vagy ilyesmi valahogy nem jött eddig az életemben abszolút.” Soron kívül Gyurcsány szerint Magyar többet árt az ellenzéki oldalon, mint a kormány oldalán

L.L. Junior szintén hangot adott a véleményének, nem tetszett neki, hogy Csuti Kingát jelölte meg a válaszában. Engem az zavart… felbosszant beszélni róla is, hogy hazugnak hívja a feleségemet.”

Nyerő Páros: Gusztiéknál megint Kulcsár Edináék volt a téma, de csak négyszemközt

„Engem az indoklás még jobban zavart. Azért tartja, nem szavahihetetlennek, hanem. nem tudom, hogy mondta, nem önazonosnak, vagy nem tudom minek, hiszen múlt éjjel mindenki bement simogatni felesége lelki világát, és az én feleségem nem ment oda.”

Lapozó: 1 2

Akár 15 év börtönt is kaphat, aki azonos neműekkel kezd kapcsolatba Irakban

Az iraki parlament szombaton elfogadta a törvényt, amely a vallási értékek védelmére hivatkozva akár 15 év börtönbüntetést is kiszabhat az azonos neműek kapcsolataira.

Nem volt még olyan népszerűtlen elnöke az USA-nak, mint Joe Biden

Egy friss Gallup-felmérés szerint Joe Biden elnök népszerűsége 38,7%-ra esett, ami az elmúlt 70 év legalacsonyabb szintjét jelenti egy amerikai elnök esetében.