Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
453,36 Ft
Bitcoin
62,837 $

Nyerő Páros: Norbi pikáns megjegyzése Pataki Zita öltözködésére, aki jelezte, az anyja lehetne

Norbi nemigazán fogta vissza magát, keményen kimondta a véleményét, amikor az volt a kérdés, hogy melyik páros öltözködik a legrosszabbul a Nyerő Párosban.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legutóbbi játék hozott némi feszültséget, miután olyan kérdésekre kellett válaszolniuk a játékosoknak, amik sok esetben rávilágítottak arra, hogy mit is gondolnak egymásról a sztárok.

Az egyik kérdés úgy szól, hogy melyik páros öltözködik a legrosszabbul. Norbi a vártnál is őszintébben kifejtette azt, hogy miért Zitáékra tette le a voksát, szemben például a párjával, Odettel. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Norbi csak fogta a fejét, amikor meglátta, hogy Odett Juniort és Kingát írta. A fiatal lány a válaszát azzal indokolta, hogy szerinte Junior stílusa áll a legtávolabb Norbitól, és próbált az ő agyával gondolkozni.

A Nyerő Páros történetének egyik legnagyobb veszekedése (videó)

„Azért Zita sem viszi túlzásba, öregesen öltözködik, olyan semmilyen.” – mondta el a véleményét Norbi, szemtől szemben. „Hogy úgy nagyon nincsen stílus benne.” Zita láthatóan nem értett egyet Norbival. „Ugye tudod, hogy az anyád lehetnék?”

Lapozó: 1 2