Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,02 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,803 $

Nyerő Páros: Gusztiéknál megint Kulcsár Edináék volt a téma, de csak négyszemközt

Guszti és Vivien sokat nem vártak azzal, hogy ismét Kulcsár Edináékról beszéljenek, akikkel még pár napig biztosan közösen kell élniük,

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Guszti és Vivien igencsak megosztja azon nézők véleményét, akik a közösségi médián keresztül kommentelnek a különböző tartalmakhoz. Rengeteg negatív véleményt kaptak, elsősorban amiatt, ahogy Kulcsár Edináról és Csutiról beszéltek.

Önbizalommal teli vágtak neki a folytatásnak, miután Nádai Anikóék, és nem ők estek ki. Ez már rögtön egy igen komoly meglepetés volt a Nyerő Párosban, akárcsak az, hogy Anikó és partnere mindössze egy szavazatot gyűjtött. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Az esti beszélgetésen Edina több támadást is kapott, nem véletlenül szakította félbe a játékot, mert sok negatívum érte. Szinte minden róluk szólt Csutival, miközben Guszti többször közbeszólt és mutogatott.

X-Faktor: arcpirító magyarázat az egyik rappertől, hogy Gáspár Laciék miért vannak feljebb

Ez nagyon nem tetszett Csutinak, addig Guszti szerelme „büdös bunkónak” hívta Edina férjét. Ezzel távolról sem ért véget a történet, másnap reggel ismét hamar téma volt náluk Edina és Csuti.

Lapozó: 1 2