Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

Csobot Adél Puskás Peti akciójáról: „Nem fáj neki, amit művel?”

Adél sem érti, hogy Peti, hogyan bírja fájdalom nélkül azokat a táncokat és produkciókat, amiket prezentál az X-Faktorban.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Puskás Peti kihagyhatatlan figurájává vált az X-Faktornak, és noha Dallos Bogi már nem tagja a mentorok csapatának, ugyanúgy jól érzi magát, és ha kell, nagyon nagy táncokat lejt.

Az idei évadban minden eddiginél aktívabb, óriási mozgásban van, jó kedvű, néha a társai sem tudják vele tartani a lépést. A kor nem számít, néha gyereknek kell lennünk és megőrülnünk. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Az X-Faktor színpadán több olyan fellépő is volt, akik mellé Peti is csatlakozott. Ez a harmadik válogató idején sem volt másképp, és olyan show-t kaptak a nézők, hogy azt egyhamar nem feledik.

Kulcsár Edina után Szabó Zsófi is megmutatta, hogyan rappel, nagyot szólt (videó)

Az egyik versenyző nyugodtan elénekelt magában, de annyira erős volt a dal, hogy Peti úgy döntött, hogy felmegy a színpadra. Természetesen Gáspár Laci támogatta őt ebben, és élvezte, amit lát.

Lapozó: 1 2

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.