Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,77 Ft
Euró
391,99 Ft
Font
458,28 Ft
Bitcoin
62,381 $

Ebben a mesébe illő ruhában tündökölt Ördög Nóra a Séfek Séfe döntőjében

Egy újabb nagyszabású műsor ért véget a TV2-n, aminek Ördög Nóra volt a műsorvezetője, és mint mindig, remek szettekben jelent meg az adások ideje alatt.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Aggodalomra semmi ok, nem maradunk új műsor nélkül a TV2-n a hétköznapokon, hiszen a Séfek Séfe után indul a Ninja Warrior legújabb évada, benne Lékai-Kiss Ramónával, Tillával, és Szujó Zoltánnal.

A TV2 rendesen betárazott erre az évre, csak úgy önti magából a nagyobbnál nagyobb produkciókat. Ne feledjük, ezen a hétvégén két ilyen műsort is kapunk, ráadásul élőben, és mindössze 24 óra választja el őket. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Szombaton a Dancing with the Stars 2, vasárnap pedig a Sztárban Sztár leszek! fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. Ördög Nórinak szombaton lesz újra jelenése, hiszen ő az egyik zsűri a táncversenynek, ahol rendre különleges ruhákban hívja fel magára a figyelmet.

Ezt látnod kell, Tóth Andi rappelni kezdett a kamerák előtt (videó)

Nóri alakja még mindig kifogástalan, sokan kedvelik, és azok, akik őt támadják, nemigazán érnek vele semmit, mert a TV2 sztárja az évek alatt nagyon jól megtanulta ezt kezelni. A névtelen és arctalan emberek véleménye pedig nemigazán befolyásolja semmiben.

Lapozó: 1 2

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.

Lisztes Krisztián szerint a Ferencváros a legjobb csapat az NB1-ben

Lisztes Krisztián fia góllal és gólpasszal tért vissza a sérülését és a nehezebb időszakát követően, de még mindig nagyon fiatal, sokat fejlődhet a jövőben.

Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehet ezentúl gyermektáborokban dolgozni a Fidesz törvényjavaslata szerint. Ez pedig a középiskolás önkéntesekre, civilekre nézve is kötelező lesz.