Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Csak két ember segített a Blaha Lujza téren lezuhant fiatalnak

A Blaha Lujza tér aluljárójában megsérült fiatalhoz csak ketten mentek oda segíteni, pedig nagyon sokan látták a balesetet.

Fotó: Unsplash/Teemu Laukkarinen
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Blikk beszámolója alapján egy Facebook-csoportban jelent meg egy poszt, mely szerint pénteken reggel 7:15 körül egy 30 év körüli férfi legurult a mozgólépcsőn, és súlyos fejsérülést szenvedett a Blaha Lujza tér aluljárójában.

A posztoló szemtanúja volt az esetnek, s azt írta, pont akkor ért oda, amikor a férfi feje koppant földön, ám elmondása szerint csak ő és egy másik fiatal férfi ment oda segíteni. Ekkor azonban a sérült már nagyon rossz állapotban volt, a sérülés miatt rángatózni kezdett és erősen vérzett az orra és a szája is. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

A két segítőkész megmentő azonnal értesítette a mentőket, a diszpécser pedig végig vonalban maradt velük a mentős kiérkezéséig. A poszt írója szerint senki más nem állt meg, hogy segítsenek a balesetet szenvedett férfin.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.