Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Még a vászoncipők is vízállóvá válnak ezzel a szuper trükkel (videó)

Az eljárás gyors és egyszerű, és akár vízálló vászon- vagy velúrcipőt is vízhatlanná varázsolhatsz. Ez a trükk tökéletes, ha épp nincs kéznél impregnáló spray, vagy nem akarsz pénzt költeni rá.

Fotó: Unsplash/Rostyslav Savchyn
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Minden cipő vízállóvá válik és nem fog beázni: ehhez szükséged lesz méhviaszra, de ha nincs, egy sima gyertya is megfelel. Az eljárás nagyon egyszerű: dörzsöld át a cipőt gyertyával, hogy egy fehér réteg maradjon rajta.

Ezután olvaszd meg viaszt a legmagasabb hőmérsékletre állítva egy hajszárítóval, végül várj néhány pillanatot, és a cipő már készen is áll az esőben vagy hóban való közlekedésre. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A viasz a bőrcipőt, a velúrcipőt és a vászoncipőt is megvédi a víztől, de egyébként a boltokban is kaphatóak impregnáló spray-k is, amelyek segítenek vízállóvá tenni a cipőket. Ha érdekel, az eljárásról részletes útmutatót találsz ebben a videóban:

(24Sata)

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.