18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Élete végéig börtönben marad a várpalotai kettős gyilkos

Soha nem szabadulhat a börtönből az a 43 éves férfi, aki bestiális módon meggyilkolt egy kétéves várpalotai kisfiút és 22 éves édesanyját még 2018-ban. A férfi azért ölte meg őket, mert a nő el akarta hagyni és visszament gyereke apjához. Az asszonyt arca masszírozása közben fojtotta meg, a kisfiút halálra késelte. A gyilkos a döntés ellen a Kúriához akar fordulni.

...svg content...Fotó: Pexels/Kindel Media
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A megbánás jele nélkül állt bíróság elé az a férfi, aki brutálisan meggyilkolta 22 éves volt barátnőjét, és annak kétéves gyermekét Várpalotán. A férfi betegesen szerelmes volt a nála 18 évvel fiatalabb nőbe, és hogy megtartsa kedvesét, egy házat vásárolt, melynek egy részét a kisfiú nevére íratta.

Ennek ellenére a nő bizonytalan volt a kapcsolatban, ezért 2018 szeptemberében közölte a férfival, hogy szakítani akar vele, és vissza akar költözni volt párjához. A tragédia estéjén a férfi masszírozni kezdte a nő arcát, majd hirtelen megfogta a torkát, és megfojtotta. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

A kisfiú halott édesanyján zokogott, ekkor a gyilkos a gyermeket megkéselte – a kicsi eszméletét vesztette, elvérzett és életét vesztette. A gyilkosságot a ház korábbi tulajdonosai fedezték fel, mivel az ajtó nyitva volt, bementek.

Az elsőfokú bíróság életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a férfit, azzal, hogy soha nem szabadulhat, most pedig az ítélőtábla döntött a sorsáról. A Tények szerint a férfinak azonban nem tetszett az ítélet és a Kúriához fordulna.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.