Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Történelmi rekordra emelkedett az ethereum árfolyama

A bitcoin után a második legnépszerűbb kriptovaluta, az ethereum árfolyama is történelmi csúcsra nőtt.

...svg content...Unsplash
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A bitcoin átlagos árfolyama tegnap egészen 67 ezer dollárig emelkedett, ami a júniusi mélypontot követően igencsak erőteljes teljesítménynek mondható, főleg annak tudatában, hogy az elmúlt hónapokban bukdácsolt a kriptovaluta.

Az ethereum hasonlóan pozitívan reagált a kriptopiaci változásokra, az árfolyama ugyanis egy nappal később, csütörtökön 4 375 dollárra nőtt. Utoljára idén májusban érte el a második legnépszerűbb virtuális coin értéke a 4 373 dollárt, azóta folyamatos hullámvasútban volt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mindeközben a bitcoin piaci értéke 1 200 milliárd dollár felett áll, az ethereumé pedig megközelítette az 500 milliárd dollárt, míg a harmadik pozícióban a binance coin található 82 milliárd dollárral – adta hírül a Portfolio.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.