Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Gyuricza Dóri arra számított, hogy Rácz Jenő is csak egy öntelt férfi lesz a sok közül

Mindössze 1% esélyt adott annak, hogy a Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP sztárja normális lesz, de végül teljesen levette a lábáról.

Fotó: Instagram/Gyuricza-Rácz Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenő egy nagyon határozott és precíz férfi, aki nem mindenkinek szimpatikus. Ez leginkább a közösségi médiában megjelent kommentekből szűrhető le, és a Nyerő Páros előző évada alatt is kapott keményebb hozzászólásokat.

Voltak, akik a testalkatát kritizálták, mások a személyiségét, vagy a stílusát. Egyesek szimplán önteltnek, vagy arrogánsnak tartották. Jenő azonban távolról sem ilyen karakter, de vannak, akiket nem lehet meggyőzni. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Dóri, Jenő felesége az Instagram oldalán árulta el, hogy összességében szinte semmi esélyt nem adott annak, hogy közös útra lépnek, de úgy volt vele, hogy ad egy lehetőséget a sztárnak, aki a konyhafőnökös kiesése után hívta fel randizni.

Nádai Anikó mélyreható vallomása, sírva beszélt édesanyja elvesztéséről

Sőt, az is kiderült, hogy Dóri egy öntelt férfire számított Jenő személyében a korábbi rossz tapasztalatai miatt. Végül hatalmas meglepetés érte, és Jenő már az első randin levette a lábáról a fiatal lányt.

Lapozó: 1 2

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.