Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Történelmi csúcsra ért a bitcoin árfolyama

Azt követően, hogy tegnap elindult az első amerikai bitcoin EFT, a világ legnépszerűbb virtuális fizetőeszközének árfolyama hirtelenjében jelentősen megugrott.

...svg content...Unsplash
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Miközben július végén és augusztus elején még a 2021-es szintekhez mérve szignifikáns gyengülést mutatott a legnépszerűbb kriptovaluta, addig októberre újból erőre kapott, köszönhetően az elmúlt hetek pozitív kriptopiaci mozgásainak és híreinek.

Az AFP hírügynökség riportjából kiderült, október 20-án történelmi rekordértékre emelkedett a bitcoin árfolyama, a tegnapi 4 százalékos növekedés után ugyanis a szerdai napon valamelyest enyhébben ugyan, de 2,8 százalékkal folytatódott a pozitív tendencia. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A bitcoin jegyzése egészen 66 100 dollárig kúszott, ami a legrosszabb értékhez, a júniusban bekövetkezett mélyponthoz képest nagyjából 130 százalékos plusznak felel meg.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.