Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,56 Ft
Bitcoin
61,712 $

Drámai fotókon a koronavírus-járvány sújtotta ukrán korházak

Az ukrán egészségügyi minisztérium olyan fényképeket közölt a Facebook-on, melyeket a koronavírusos pácienseket ellátó osztályokon készítettek.

Facebook/Ukrán Egészségügyi Minisztérium
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A fotókon jól látható, milyen zsúfoltak az osztályok és milyen körülmények között vannak a páciensek és az orvosok. A betegek többsége oxigénes támogatásra szorul, súlyos állapotban van, néhányukat pedig lélegeztetőgépre kötötték.

A felvételek között olyan is található, amelyen épp kitolják a covidban elhunyt áldozatot a kórházból – olvasható a KárpátHír portál beszámolójában. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Az ukrán egészségügyi tárca legfrissebb közleménye alapján az október 11. és 17. között kórházba szállított covid-betegek 94,2 százaléka oltatlan volt, arról azonban nem közöltek adatokat, hogy közülük hányan haltak bele a szövődményekbe.

Katasztrófahelyzetet hirdettek Texasban, életveszélyes áradásokra figyelmeztetnek

A viharos időjárás súlyos áradásokkal fenyeget Texasban.

Elgázolt egy embert a vonat Érdnél, késő estig helyszínelhetnek

Újabb és újabb vonatgázolásokat jelentenek be, most épp Érdnél történt baleset, ami miatt várhatóan késő estig csak vágányon fognak haladni a vonatok az érintett szakaszon.