Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,309 $

Várkonyi Andrea könyve még meg sem jelent, már tarol

Hatalmas az érdeklődés Várkonyi Andrea könyve iránt, amire joggal lehet büszke, hiszen már most top-listát, noha még meg sem jelent.

Fotó: Instagram/Várkonyi Andrea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Várkonyi Andrea hosszú évek óta dolgozik a médiában, kiváló szakember, számtalan elismerés került a neve mellé. Emellett az egyik legcsinosabb sztár, akin szinte egyáltalán nem fog az idő vasfoga, és ezt kevesen mondhatják el magukról.

Andrea mindig is fitt volt, igyekezett a lehető legjobb formába kerülni, egészséges maradni. Sokan kedvelik őt, a közösségi médiában például már közel 51 500-an vannak, akik úgy döntöttek, hogy a követőik lesznek. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Noha nem tartozik a legtöbbet posztoló sztárok közé, igényes tartalmaik vannak, és hamar felkapják rá az emberek a fejüket. Ez az elmúlt időszakban különösen így volt, hiszen megjelenés előtt áll az első könyve, ami várhatóan óriási siker lesz.

A legújabb posztjában egy szeptemberben készült képet posztolt, amit a könyve borítójához készítettek. Andrea a kulisszák mögül jelentkezett, és akkor még csak nem is sejthette, hogy mekkora siker lesz a könyv.

Lapozó: 1 2

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.