Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,898 $

Tóth Gabi megható üzenete és szelfije a férjével

Tóth Gabi és Krausz Gábor erős duót alkotnak, igazán számíthatnak egymásra, ami az egyik legfontosabb egy jól működő házasságban.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi és Krausz Gábor az egyik leghíresebb sztárpár, akik két teljesen más karriert futnak be. Más a szakmájuk, de az életük közös, akárcsak a gyermekük. Életük nagy álmát valósították meg azzal, hogy egybekeltek és közös gyermeket vállaltak.

Egy nőnek mindig szüksége van a támogatásra, különösen akkor, ha nehezebb időszakokat él meg. Gabi a karrierje alatt rengeteg támadást kapott, és kap továbbra is, így Krausz Gábor által adott támogatás mindig különleges. Soron kívül Orbán Viktor szerint Karácsony majdnem megakadályozta az érkezését

Az ember társaslény, és többségünk keresik az igazit, azt a személyt, akire igazán számíthatnak, és megnyugodhatnak mellette. Életünk legnehezebb küldetése ez, és nem mindig járunk sikerrel, de soha nem szabad feladni a reményt.

Megrendítő vallomás Kulcsár Edinától a házasságáról

Gábor és Gabi sem adta fel, boldogok egymás mellett, és tesznek is azért, hogy ez így legyen. Egységben az erő, és ezzel a két sztár is tisztában van, hisznek a fenti erőkben, és hálásak azért, hogy találkozhattak.

Lapozó: 1 2

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.