Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

Orbán Viktor még puszit is kapott a közös kép mellé (videó)

Erre talán még a miniszterelnök sem számított, de a hölgy elég bátor volt ahhoz, hogy gyorsan adjon egy puszit Orbán Viktor arcára.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Magyarország miniszterelnöke is folyamatos mozgásban van, intézi az ország ügyeit, megállapodásokat köt, stratégiai megbeszéléseken vesz részt, és közben természetesen más emberekkel is találkozik.

Korábban láthattuk, hogy a fialok körében is mekkora népszerűségnek örvend, akik nem győztek szelfit kérni tőle. Rengeteg fiatal vette körül Orbán Viktort, aki igyekezett minden kérést teljesíteni, és sok közös fotó készült.

Az idősebb generáció is kivárja a sorát, és ha megkapják a lehetőséget, akkor ugyanúgy szeretnének egy közös fotót a magyar miniszterelnökkel. Ez most sem volt másképp, amiről Orbán megosztott egy videót, benne az egyik támogatójával.

Videón, ahogy Orbán Viktor megkapja a harmadik oltását

A hölgy megkérdezte, hogy fényképezkedhet-e a miniszterelnökkel, aki természetesen igent mondott. Sőt, még kezet is csókolt neki, aki nagyon örült ennek, majd jöhetett a közös kép. Egy nem várt pillanatban a hölgy adott egy puszit Orbán Viktor arcára, aki nagyon jól reagálta le a dolgot, míg a fényképet kérő nő jót nevetett.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.