Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,55 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
59,027 $

Kulcsár Edina az egyik veszekedés végén kidobta a kukába Csuti jegygyűrűjét

Az egykori szépségkirálynő és párja kapcsolata nem mindig volt felhőtlen, voltak benne viharok, erről mesélt el egy sztorit Edina az RTL Klub kamerái előtt a Nyerő Párosban.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rengetegen követik a közösségi médiában Kulcsár Edinát, az egykori szépségkirálynőt, aki egy ideje elsősorban már édesanya. Emellett igyekszik rendkívül aktív maradni, miközben folyamatosan a gyerekeivel van és vezeti a háztartást.

A Nyerő Páros ötödik évadának egyik leghíresebb sztárduójaként léptek be a villába, elsősorban azzal a céllal, hogy megmentsék a házasságukat. Erről Edina beszélt a többi sztár előtt egyik este, ami sokakat ledöbbentett, hiszen mindenki azt gondolta, hogy tökéletes az összhang a páros között. Soron kívül Diego Maradona gyermekei azt szeretnék, ha a legenda földi maradványai a mauzóleumban lennének

Edina és Csuti valószínűleg az egyik legjobb páros lesznek, legalábbis bízunk abban, hogy sokáig lehetnek versenyben, mert érdekes karakterek, akiknél a humor sem a lista végén szerepel. Ezek azonban még csak az első napok, sok minden fog történni a folytatásban.

Megrendítő vallomás Kulcsár Edinától a házasságáról

A bemutatkozófilmben rögtön kiderült valami, amire ugyancsak nem számíthattak a nézők „Apropó, hol a gyűrűd?” – tette fel a kérdést Edina Csutinak. „Otthon hagytuk?” – kérdezett vissza a szépségkirálynő párja.

Lapozó: 1 2