Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,06 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
458,20 Ft
Bitcoin
62,420 $

Megjelent Tóth Andi új dala, rendkívül különleges klipet kapott

Tóth Andi már nagyon rég várta, hogy megjelenjen a közös dala a rapperrel, akivel könnyen lehet, hogy egy slágert dobta ki, ami rengeteg emberhez juthat el.

Fotó: YouTube/
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi legbelül biztosan egy „öreg lélek”, aki rengeteg olyan dolgot élt már meg az élete során, amiket nem kellett volna. Emiatt a gyerekkora nem éppen olyan volt, mint lehetett volna, és erről egyre többet hallhatunk.

Legutóbb a Dancing with the Stars 2 élő adásában beszélt arról, hogy milyen fájdalmakon ment keresztül az édesapja miatt, és még csak emléke sincs a 15 éves kora előtti időszakról, az agya automatikusan zárolhatta azokat. Soron kívül Késes támadás történt a bőnyi általános iskolában, egy fiatal lány szúrt

Rengetegen még csak nem is sejtik, hogy miken mehetett keresztül, és ennek ellenére nagyon durva támadásokat is kapott az évek alatt. Sokan nem bírták volna ezt ki, de a fiatal lány nem csinált butaságot, semmihez nem nyúlt, a zenébe temetkezett és alkotott.

Láthatjuk, hogy kivételes tehetség, aki a táncparketten is csodálatos, és akár profi táncos is válhatott volna belőle. Ő azonban a zene szerelmese, idén különösen sok számot jelentetett meg, és még mindig nincs vége az évnek.

Lapozó: 1 2

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.