Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,34 Ft
Euró
389,23 Ft
Font
454,97 Ft
Bitcoin
59,304 $

Drágább lett a magyar felhasználók számára a Netflix

A világ legnépszerűbb streamelési szolgáltatása néhány nappal ezelőtt árat emelt, a változás hamarosan mindenkinél látszódni fog.

Unsplash
Kult

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A SorozatWiki hírportál értesülései szerint az elmúlt napokban számos magyar felhasználó számolt be az árak emelkedéséről.

Az oldal kiderítette, hogy az október 7. után csatlakozó felhasználók a legolcsóbb, HD-felbontást nem adó alapcsomagot továbbra is 2490 forintért vehetik igénybe, a Standard-ért azonban háromszáz (3190 helyett 3490), a Prémiumért pedig ötszáz (3990 helyett 4490) forinttal többet kell fizetniük.

A jelenlegi előfizetők esetében a változások fokozatosan lépnek életbe, a drágulásról viszont a változás előtt harminc nappal mindenkit e-mailben értesítenek, ezáltal ha a levél nem csúszik be a spam mappába, akkor az senkit sem fog felkészületlenül érni.

A Netflix azt követően, hogy 2016 januárjában megjelent a magyar piacon, nem emelt árat, közel hat év elteltével azonban mi sem maradhatunk ki az egyre több országban megfigyelhető negatív trendből.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.