Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Olasz sztárcsapatnál köthet ki a Real Madrid kegyvesztett támadója

Az Inter botlott a Lazio elleni kulcsfontosságú mérkőzésen, azonban nagy lehetőséget ragadhat meg a futballpiacon, amelyre szüksége is van.

Fotó: Twitter/Real Madrid
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az Inter nem tudott pontot szerezni a Lazio ellen, ahol Ivan Perisic büntetőjének köszönhetően szerzett vezetést, azonban ez nem volt elég, a második félidőben felborult a játék képe, és végül a rómaiak győztek 3-1-re. 

Az Inter számára ez a nagyon fontos mérkőzés volt, amely megmutatta, hogy változtatniuk kell, hogyha a jövőben sikereket akarnak elérni.  Soron kívül Még mindig nem találják a tavaly augusztusban eltűnt 12 éves szolnoki fiút

Különösen a támadójátékuk gyenge, ezért az olaszoknak át kell gondolniuk a lépéseiket a gazdasági megszorítások ellenére is. 

Azonban már meg is született a terv, amelyet könnyedén meg tudnának valósítani, és megváltást jelentene a támadósor számára: Luka Jovic. 

A bosnyák születésű szerb válogatott labdarúgó nem találja a helyét a Real Madridban, és közel áll ahhoz, hogy továbbálljon a spanyol fővárosból. 

A Calcio Mercato a La Gazzetta dello Sport értesüléseire hivatkozva állítja, hogy ő a lehetőség, amelyet az Inter szeretne megragadni, azonban csak kölcsönben hoznák, és nem akarnak rá visszavásárlási kötelezettséget vállalni.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.