Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,08 Ft
Euró
394,71 Ft
Font
464,55 Ft
Bitcoin
63,416 $

Hatalmas borulást vettek videóra az M1-M7 bevezető szakaszán

Egészen elképesztő képsorokat rögzített a forgalomfigyelő kamera.

...svg content...Fotó: Instagram/Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Magyar Közút Instagram-oldalán számolt be a balesetről, melyet a forgalomfigyelő kamera is rögzített. Egy személyautó nagy erővel csapódott a szalagkorlátnak, majd felborult, de szerencsére többen is azonnal megálltak segíteni.

Azon kívül, hogy rögtön a bajba jutott sofőrnek azonnal segítséget nyújtottak, profi módon zárták le a baleseti helyszínt is, ezzel bevédve a balesetet szenvedett férfit. Soron kívül Napsütés, gomolyfelhők és zivatarok – változékony idő vár ránk hétfőn

A sofőr a Magyar Közút útellenőrének azt mondta, hogy egy másik autóval a holttérben koccantak, ezért szaladt ki a sávból és ment neki a szalagkorlátnak. Arra járó rendőr, mentős és egy egészségügyi dolgozó is megállt, hogy segítsen, utánuk pár perccel érkeztek meg azok a mentősök, rendőrök, katasztrófavédők és az útellenőr, akiket riasztottak a helyszínre.

Példaértékű volt a gyors és szakszerű segítségnyújtás és ami a legfontosabb, a brutális felvételek ellenére nem történt nagyobb személyi sérülés.

Budapesten szállt le egy Londonból Hongkongba tartó repülőgép egy utas rosszulléte miatt

Egy utas rosszulléte miatt Budapesten szállt le egy Londonból Hongkongba tartó repülőgép.

Fának csapódott egy autós Nagykovácsinál, a tűzoltók emelték ki a roncsból

A tűzoltók a mentőkkel közösen emelték ki azt az autóvezetőt Nagykovácsi hátárában, aki hétfő kora reggel fának csapódott az autójával.