Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Vajna Timi vadító képe átüti a képernyőt

Timi imád a barátaival lenni, akik szintén fontosak számára, és ilyenkor láthatóan nagyon jól szórakozik, viccelődik.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sok fontos dolog van az ember életében, és noha a gyermekvállalás és a jó párkapcsolat is nagyon fontos, az életünk nem lehet teljes, ha nincsenek barátaink. Barátok nélkül az élet sokkal kevesebb és sivárabb, kár lenne ezt tagadni.

A barátok néha jönnek-mennek, cserélődnek, ami az élet része, hiszen nem mindenki fejlődik ugyanazon a szinten. Egyes barátok pedig örökre megmaradnak, és talán ez a legszebb az egészben, köztük a sok jó emlékkel. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ez a híres embereknél sincs másképp, ugyanazt az életet élik, mint bárki más, nekik is vannak barátaik, és ugyanúgy jól tudják érezni magukat, mint bárki más. Valahogy a barátaink társaságában teljesen másképpen érezzük magunkat.

Vajna Timi feneke farmergatyában is kerek, mint a telihold

Nem tudjuk leírni ezt az érzést, amely más, mint amikor például a párunkkal vagy a családunkkal vagyunk. Talán lazább, még felszabadultabb, egyszerűen más, és különleges. Vajna Timinek is vannak barátaik, akikkel nagyon jól érzi magát, és most egy ilyen emléket osztott meg a követőivel, akik már több mint 452 000-en vannak.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.