Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,326 $

Tömegsírt tártak el egy 1989-es amerikai invázióhoz köthetően

Számos emberi jogi szervezet pedzegette korábban, hogy Panama 1989-as amerikai lerohanásának sokkal több áldozata lehetett, mint a hivatalosan bejelentett 300.

...svg content...Fotó: Illusztráció/MTI/EPA/Alejandro Bolivar
Külföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő
TÉMÁK

Most pedig fel is tártak egy tömegsírt Panamában, mely számtalan hullazsákot tartalmazott emberi maradványokkal – tudatta a TRT World. A tömegsírt a Colon városában található Monte Esperanza temetőben találták és legalább négy zsáknyi maradványt azonosítottak.

Geomara Guerra, Panama főügyésze megerősítette az újságíróknak, hogy folytatni fogják a hatóságok a maradványok utáni kutatásokat, valamint jelezte, hogy az összes maradványokat tartalmazó zsákot be fogják gyűjteni. Soron kívül Több mint ötvenszer szúrtak meg egy 15 éves fiatalt Franciaországban, majd élve felgyújtották

Guerra kiemelte, hogy a maradványokat pontosan ugyanolyan típusú zsákokba rakták, amiket még az amerikai katonák osztottak szét az invázió során, amely a hivatalos adatok szerint 300 ember életét követelte.

Az invázió elsősorban az akkori katonai diktátor, Manuel Noriega tábornok hatalmának megbuktatására irányult, azonban továbbra is érzékeny seb a panamai emberek számára, nagyon sokak vesztették el ugyanis hozzátartozójukat a műveletben.

A panamai hatóságok folyamatosan kutatják a potenciális áldozatokat, a tavalyi év során például Jardin de Paz temetőjében azonosítottak 30 holttestet. A nyomozást azonban fel kell függeszteni a járvány kitörése miatt.

Azahriah bejelentette ideiglenes visszavonulását

A fiatal előadóművész pihenésre és fejlődésre hivatkozva tart szünetet karrierjében.

Több mint ötvenszer szúrtak meg egy 15 éves fiatalt Franciaországban, majd élve felgyújtották

Kegyetlenül meggyilkoltak egy 15 éves fiút a dél-franciaországi Marseille-ben, ami újabb bizonyítéka a városban dúló kábítószerrel összefüggő erőszaknak.

Tajvanon új irányt vett a szórakoztatás, kínai inváziót feldolgozó művek kerültek előtérbe

A tajvani szórakoztatóipar korábban tabuként kezelt témája, a potenciális kínai invázió most a könyvektől a társasjátékokig számos platformon megjelent.