Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,25 Ft
Euró
391,84 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
61,993 $

Survivor: Dani hat szavazatot remélt a fináléban, de valaki átállt

Valószínűleg Sabira lehetett az a személy, akinek biztos volt a szavazatában, és ha a csapattársa ő rá szavaz, akkor nem kerül sor párbajra.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nagyon intenzív utolsó törzsi tanácson vagyunk túl, aminek a végén stílszerűen párbajra került sor. Zsófi eleinte nem érezhette túl jól magát, mert Dani nagyon elhúzott a szavazatokkal, majd fordult a kocka.

Végül egyenlőség alakult ki, nagyban köszönhetően annak is, hogy Sabira Zsófira tette a voksát, hiába a sok konfliktus, pedig mi is arra fogadtunk volna, hogy Danira voksol, akivel sokkal jobbnak tűnt a kapcsolata, és még a hajóútra is őt vitte el. Sőt, Dani volt az, aki rábeszélte Alexet, hogy ne szavazza ki Sabirát, adják meg neki az esélyt az utolsó párbajon. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Daninak kényelmesebb lett volna, ha nem párbajozik Zsófival, a legjobb tűzgyújtóval és a legerősebb játékossal, ám most minden a fiatal lány ellen volt. A győztes eleinte hat szavazatot remélt, de csak öt futott be a nevére, akárcsak az ellenfelének.

„Ez leírhatatlan, az, hogy megnyertem a Survivor-t, az, hogy így, egy ilyen párbajon a legjobb tűzgyújtó ellen, ez… Erre nincsenek szavak, és ha egy szót tudnék mondani, az az volt, hogy ‘epic’.”

Gáspár Evelin váratlan képe tarol az Instán

„Voltak meglepetések a mai este, amik picit váratlanul értek, és egy picit kizökkenthettek volna ebből, de nem adtam fel, és nagyon akartam ezt a győzelmet, és nagyon-nagyon régóta csak ez lebegett a szemem előtt.”

Lapozó: 1 2